Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Extend_Lib has a deprecated constructor in /home/onlinegi/public_html/sibutril/framework/extend_lib.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Controller has a deprecated constructor in /home/onlinegi/public_html/sibutril/framework/Controller.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Lib_Currency has a deprecated constructor in /home/onlinegi/public_html/sibutril/library/currency.lib.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Lib_Cache has a deprecated constructor in /home/onlinegi/public_html/sibutril/library/cache.lib.php on line 5
Käyttöehdot

Lähetä
Maksuvaihtoehdot


LähetysvaihtoehdotZufriedenheit Garantiert

Käyttöehdot

1. Yleistä

Ohessa olevat käyttöehtosopimukset sivulle SIVUN_NIMI koskevat tilattujen tuotteiden myyntiä ja kuljetusta asiakkaan toimesta sivustolla SIVUN_NIMI internetin välityksellä. Asiakkaan käyttöehtosopimuksia ei huomioida, ellei SIVUN_NIMI hyväksy niitä eritoten kirjallisena. Vasta sen jälkeen, kun asiakas on tehnyt tilauksen ja on yksimielinen, on sopimus ja hyväksyminen sivun SIVUN_NIMI toimesta alkanut. Tilauksen hyväksyminen muodostuu tilausvahvistuksessa SSL-suojatulla lomakkeella ja asiakas saa asianmukaisesti tilausvahvistussähköpostin. Ennen tilauksen lähettämistä, asiakkaan täytyy hyväksyä tämä klikkaamalla valintaruutua, että hän on lukenut käyttöehdot ja, että hän hyväksyy ne; vasta sitten Käyttöehdot tulevat osaksi sopimusta sivun SIVUN_NIMI ja asiakkaan välille. SIVUN_NIMI toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti.


2. Tarjouksen ja varauksen saatavuus

Tarjoukset eivät ole sitovia eivätkä velvoittavia.
Tarjoukset kuuluvat aina varauksen saatavuuden alle. Yksittäistapauksissa voi tapahtua niin, että tilauspäivänä tuotetta ei voi enää toimittaa. Tässä tapauksessa SIVUN_NIMI pidättää oikeuden toimittaa niitä. Asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi.


3. Tuoteselostukset

SIVUN_NIMI pidättää oikeuden kaikkiin myyntiasiakirjoihin ja tietoihin (eritoten kaavioihin, kuviin ja paino/ulottuvuusviitteisiin). Kaikki kuvat ovat ainoastaan mainostarkoituksiin ja voivat vaihdella tuotteittain. Sinun ei pidä ottaa annettua tietoa tuotteesta tuoteselostuksessa takuuna tuotteen laadusta; sellaiset takuut täytyy hyväksyä eritoten kirjallisena.

Virheet ja muutokset kuuluvat eritoten varaamisen alle.


4. Hinnat, maksuehdot ja maksun laiminlyömiset

Esitetyt hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Kaikki mainitut hinnat ovat ilman 19% arvonlisäveroa. Koska tämä on maailmanlaajuinen verkkokauppa-alusta, asiakkaan ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Laskutusmäärä täytyy maksaa 14 työpäivän sisällä alkaen laskun päivämäärästä. Jos asiakas ei maksa edellä mainitun määräajan sisällä, hän on laiminlyönyt maksun. Jos asiakas laiminlyö maksun, sivun SIVUN_NIMI asiakaspalvelu ottaa yhteyttä häneen sähköpostilla tai puhelimella 7 päivän päästä varmistaakseen, että toimitus on yhä haluttu. Jos asiakkaaseen ei voida ottaa yhteyttää sähköpostilla tai puhelimella, tilaus peruutetaan automaattisesti 28 työpäivän sisällä.


5. Toimitusmaksut

SIVUN_NIMI tarjoaa MAKSUTTOMAN toimituksen kaikille tuotteilleen harvinaisilla poikkeuksilla (kirjatut kirjeet) 12 euron hintaan.  Pikakuljetus on mahdollista toisena toimitustapana 12 euron lisäkustannuksella.


6. Toimitus

Tieto toimituksen päivämäärästä tai toimituksen määräajasta ei ole sitova. toimituksen määräaika alkaa tilauksen hyväksymisen päivämäärästä eikä sitä voida taata. Ennakoimattomiin tapahtumiin, joihin SIVUN_NIMI ei voi vaikuttaa ja tapahtumiin, joihin SIVUN_NIMI ei ole syyllinen, kuten Force Majeure-tapaukseen, sotiin, luonnollisiin katastrofeihin tai työtaisteluihin, vapauttaa sivun SIVUN_NIMI velvollisuudestaan toimittaa tai toimia määräajan mukaisesti. Toimitus- ja suoritepäivämäärät ovat pidennettyjä häiriön ajaksi ja asiakkaalle ilmoitetaan asianmukaisella tavalla. Jos häiriön poistamisen kesto on ennakoimaton tai kestää yli 14 työpäivää, viikonloput ja vapaapäivät poissuljettuna, kaikilla osapuolilla on oikeus perua sopimus ja asiakkaalle palautetaan kaikki rahat takaisin.

Yleisesti tuotteiden toimitus tapahtuu 3-7 työpäivän kuluessa käyttämällä pikakuljetusta tai 8-13 päivää maksuttomalla kuljetuksella saatavuuden ja toimituksen sijainnin mukaisesti.  Jos toimitusaika on muuttunut saatavuuden takia, SIVUN_NIMI ilmoittaa siitä asiakkaalle asianmukaisesti.


7. Peruutusoikeus ja peruutuksen seuraukset

Peruutusoikeus:
14 päivän sisällä ilman syiden esittämistä, asiakas voi peruuttaa sopimuksensa kirjoittamalla siitä (esimerkiksi faksilla tai sähköpostilla). Saatuaan nämä ohjeet kirjallisena, mutta ei kuitenkaan ennen tuotteiden vastaanottamista sellaisenaan tai sivun SIVUN_NIMI täyttämällä tiedonantovelvollisuudella artiklan 246 kappaleen 2, yhteydessä kappaleeseen 1 kohtaan 1 ja 2 EGBGB kuin myös velvollisuudella sivun SIVUN_NIMI kappaleen 312e kohdan 1 lauseen 1 EGGB mukaan yhteydessä artiklan 246 kappale 3:een EGBGB määräajan aloittamisesta. Pitääkseen peruutuksen määräajasta kiinni, on tärkeää lähettää peruutusviesti tai tavara ajoissa. Sinun täytyy lähettää peruutusviesti osoitteeseen

Peruutuksen seuraukset:
Peruutuksen sattuessa molemminpuoliset edut tulee palauttaa ja osamaksun ehdot (esim. vuosikorko) voidaan luovuttaa. Jos asiakas ei pysty palauttamaan tuotteita, voi palauttaa vain osan tuotteista tai palautetut tuotteet ovat heikentyneessä kunnossa, ostajan täytyy maksaa korvausta sivulle SIVUN_NIMI asianmukaisesti. Tämä ei koske tuotteiden luovutusta, jos heikentynyt kunto on johtunut asiakkaasta. Lisäksi ostaja voi välttää tuotteiden korvausvelvoitteen käyttämällä tuotteita oikein eikä pitämällä tuotteita kuin omaa omaisuuttaan jättämällä pois kaiken, mikä heikentäisi niiden arvoa. Lähetettävät tuotteet palautetaan sivun SIVUN_NIMI kustannuksella. Asiakkaalle palautus on maksutonta.  Muut kuin lähetettävät tuotteet asiakkaan on itse noudettava. Velvoitus maksun korvaamisesta täytyy tehdä 60 päivän sisällä. Asiakkaalle määräaika alkaa peruutusviestin tai tuotteiden palautuksen lähettämisestä ja sivulle SIVUN_NIMI määräaika alkaa heidän vastaanotostaan.


8. Tuotteiden palautus


EU:n lääkelakien mukaan reseptilääkkeiden palautus ei ole sallittua. Kuitenkin asiakas voi käyttää hyväksi peruutusoikeuttaan tilanteissa, jotka esiteltiin kohdassa 7.


9. Omistusoikeudenpidätys

Tuotteet pysyvät sivun SIVUN_NIMI omaisuutena kunnes ne on maksettu kokonaan.


10. Vastuu

Käytöllä, normaalilla kulutuksella ja mielivaltaisella tuhoamisella asiakkaan toimesta, tuotevastuu on poissuljettu. Me olemme velvollisia vastaamaan vioista vain, jos tavaroita on käytetty asianmukaisesti annettujen ohjeiden mukaisesti tai kaupan pelisääntöjen mukaisesti. SIVUN_NIMI ei ole vastuullinen vahingoista ellei vahingot johdu huonosta pakkaamisesta SIVUN_NIMI toimesta. Asiakkaan täytyy ilmoittaa kuljetusvahingoista paketin toimitusyritykseen ja vaatia korvausta.


11. Yksityisyyden suoja

Hoitaakseen tilausta parhaalla mahdollisella tavalla, tilaukseen vaadittavat henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja prosessoidaan. Sinun henkilökohtaisia tietojasi kohdellaan luottamuksellisesti ja niitä jaetaan mainosmielessä vain osoitteelle Pharmatheke-News.com.

Uusi tuote
lida pack Osta nyt

Live hilfe

Secure shopping protected by SSL